Видни български родове

  • Use compact layout

Interactive tree of д-р Христо Тъпчилещов

д-р Христо Тъпчилещов 1853
Агния Власевска
Никола Тъпчилещов 18171895
Лала Бацова 18261850
Пена (Парашкева) Гайтанкова
Петко Стоянов 17851822
Дода Георгова 1790
Стоян (Тъпчилеща) 1750
Na ...
Георги Златаря 1770
Na ...
Драгоя Бацов 18021878
Екатерина Стоянова 1805
Иван Бацов 1780
Na ...
Драгоя Бацов 1750
Na ...
Петър Стоянов 1775
Na ...
Стоян (Тъпчилеща) 1750
Na ...
Генко Гайтанков
Na ...
Private
Private