Видни български родове

  • Use compact layout

Interactive tree of Зоица Германова

Private
Private
Private
майор Лука Малеев 18881976
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Людмила Тошкова 1997
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Иван Малеев
Анна Бьорнщайн 18791954
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Панка Малеева 1944
Private
Зоица Германова 18601894
Малей Малеев 18481933
Никола (Кольо) Германов
Руска ...
Лулчо Малеев 18201880
Пана Главчева 1899
Малей Пулеков
Велика Радомирова
Вълко Пулеков 1780
Na ...
Никола Радомиров
Na ...
Радомир от Арбанаси 1730
Na ...